keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Asuntomessut 2018 - poimintoja

Tämän vuoden asuntomessuja vietetään Porissa. Viikonloppuna meidänkin perhe pääsi käymään asuntomessuilla. Sattui olemaan vielä niin lähellä, että ajomatka ei ollut pitkä. Asuntomessuja odottaa aina mielenkiinnolla, kun haluaa päästä katsomaan kotien arkkitehtuuria ja sisustuksia. Valitettavasti tämän vuoden asuntomessut eivät antaneet Vau-fiiliksiä ja anti tuntui jäävän kovin laimeaksi. Oli ehkä vähän pettynytkin olo, kun kohteet oli kierretty. Yleensä, kun vähintään yksi kohde on jäänyt mieleen kokonaisuutena. Nyt on vain palasia sieltä täältä. Kuvasaldokin jäi kovin pieneksi niin laitan kaikki samaan postaukseen.
 
Viime vuoden asuntomessuilla ei tullutkaan käytyä niin piti tehdä vertailuja toissa vuoden asuntomessuihin. Puuta näkyi sisustamisessa entistä enemmän, myös rottinkia esiintyi jonkin verran. Värien käyttö oli lisääntynyt. Erilaiset struktuuripinnat tehosteseininä ja kalustepinnoissa herättivät huomiota. Mielestäni suihkut wc-tilojen yhteydessä oli lisääntynyt. Taloissa isot ikkunat pitää edelleen pintansa. Toisaalta noin tiiviisti asutussa ympäristössä olisi voinut huomioida paremmin ikkunan suunnat asukkaiden yksityisyyden suojaksi.
 
Itse odotin saavani hyviä sisustusvinkkejä eri tiloihin, pihasaunoihin ja pihoihin. Lapset odottivat näkevänsä lastenhuoneiden sisustuksia, joita oli mielestäni kovin vähän. Plussaa oli päästä käymään palvelukodissa ja päiväkodissa. Koska omallakin työpaikalla niitä suunnitellaan niin oli hyvä päästä katsomaan millaisia ratkaisuja näissä kohteissa oli tehty.
 
Kuvasatoa Porin asuntomessuilta
 
Lastenhuoneet/Makuuhuoneet:
 
  


  

 
Ruokailutilat/olohuoneet:
 


 
 
Pukuhuone/saunat:
 


 
Tehosteseiniä/struktuuripintoja:
  
 
 Ideoita:
 
 
 
 
Pihat:
 
 

 
Vielä ehtii käymään asuntomessuilla, jos haluaa päästä messutunnelmaan.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti