tiistai 5. tammikuuta 2016

Voimistelurenkaat joulupukin kontista

Joulupukin kontista lapset saivat joululahjaksi voimistelurenkaat. Loistava ja hyödyllinen lahja koko perheelle! Ihan ensimmäisenä vanhemmilla ei ollut asiaa treeniohjelmaa kokeilemaan, mutta ehkä suurimman innostuksen laannuttua pääsemme mekin niitä käyttämään.

Joulun jälkeen meni vielä jokunen päivä ennen kuin löimme renkaiden paikan lukkoon ja kiinnitimme koukut kattoon. Sopivan paikan mietinnässä piti huomioida riittävä tila renkaiden ympärillä. Pari vaihtoehtoa kiinnitys paikalle oli, mutta lopulta alkuperäinen piti pintansa ja renkaat löysi tiensä olohuoneeseen. Vielä tällä hetkellä olohuoneessa oleva hukkatila sai uuden funktion ja myöhemmin on tarkoitus hankkia nojatuolit "hukkatilaan". Renkaat ei häiritse paikallaan yhtään, kun niiden ympärillä on riittävästi tilaa kulkea.

Kattokoukkujen asennus oli nopeaa ja helppoa, kun oikea asennuskohta löytyi. Hihnat renkaiden läpi ja hihnat koukkuihin kiinni. Renkaat ovat käyttövalmiit. Kiinnitys koukkujen asennusta olohuoneeseen emmin sen vuoksi, jos kattoon jää isot jäljet näkyviin koukkujen poiston jälkeen, mutta vaikuttaa siltä, että niistä ei isot jäljet jää ellei poisto epäonnistu. Renkaiden asennuksen jälkeen onkin saanut olla jatkuvasti vaihtelemassa renkaiden korkeutta, kun lapsukaisilla on jonkin verran pituuseroa. Ehkä erotuomarinakin aina välillä :) Sanoinkin, että otetaan kellotus käyttöön ellei muuten osata sulassa sovussa voimistella.

Huomioitavaa renkaiden asennuksessa ja käytössä: riittävä tila renkaiden ympärillä, oikeaan alustaan kiinnittäminen ja renkaiden alla suojapatjan käyttö temppuillessa.
 
Voimistelurenkaita saatavilla täältä.
 

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa kivoilta! Hyvää alkanutta vuotta! Minäkin innostuin jälleen, käys kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta myös sinulle! Voimistelurenkaat ovat olleet kovassa huudossa ja nyt menevätkin pienelle paussille synttäriviikonlopun ylitse. Täytyy käydä vilkaisemassa :)

      Poista