tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulun odotusta.. ja taikataikinaa


Ensimmäinen joulukalenterin luukku on tänään avattu. Kuten varmasti monessa kodissa, niin meilläkin on alkanut joulun odotus. Jouluvalot laitettu paikoilleen, pipareita leivottu ja pieniä jouluaskartelujakin on jo tehty. Joulukortit tilattuna ja Posti-lakon selvittyä oletan niiden tulevan ajoissa perille, jotta saan lähetettyä ne vielä ajoissa eteenpäin itsekin. Omaa joulumieltä nostattaa erityisesti lasten ilo ja jännitys. Lahjalistaan onkin kertynyt jo hyvin pituutta eikä vaihtoehdoista pitäisi olla pulaa. Vielä kun saataisiin lunta ja pakkasta niin joulumieli nousisi entisestään.

Kokeilin ensimmäistä kertaa valkoista taikataikinaa. Taikinaa on helppo muovailla ja se on kauniin valkoista. Ensimmäisen kokeilun jälkeen oli pakko kokeilla uudelleen ja se sujuikin jo paremmin. Minua kun ei ole luotu kaulin käteen niin joskus leivonnat vaativat ylimääräisen harjoittelu kerran :)



Koristeita voi käyttää esim. kuusen koristeina, pakettikortteina tai lautasliinan pidikkeinä. Myös koristenauhoihin voi lisätä esim. puuhelmiä.  Vaihtoehtoja on rajattomasti oman tyylin ja tarpeen mukaan.

 
 
 

 





 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti