lauantai 7. marraskuuta 2015

Lyhyesti

Blogini on odottanut kirjoittamista pitkälle toista vuotta. Niin se aika rientää. Paljon olisi ollut asiaa ja tapahtumaa, mutta jostain syystä en saanut tekstiä aikaiseksi. Tunnustetaan heti alkuun, että yksi syy blogin julkaisemattomuuteen löytyy ylhäältä, otsikosta. Edelleenkään en sitä ole saanut keskitettyä, yrityksistä huolimatta. Ehkä se jossain vaiheessa löytää tiensä tuohon keskelle. Hiukan hermoja raastava asia pikkutarkalle perfektionistille. Uuden opettelua tulee bloggaaminen muutenkin olemaan. Tekstejä syntyy, kun siihen on asiaa ja aihetta.

Esittelyssä on aiheita, joista blogissani mahdollisesti tulee asiaa - enemmän tai vähemmän. Sisustaminen ykkösjuttuna, koska se on intohimoni ja sen kanssa tekemisissä jollain tasolla jatkuvasti. Varmasti sivuutetaan arkielämää kahden neitokaisen kanssa ja muustakin, joka tuntuu kirjoittamisen arvoiselta.

Lyhyesti itsestäni. Todellakin pian kolmekymppinen - juurihan sitä oli viisitoista vuotias teini, joka luuli tietävänsä kaikesta kaiken. Niin just, elämä opettaa ja ikä tuo varmuutta. "Nuoresta" iästä huolimatta matkaan mahtuu jo monenmoista: opiskelua, työelämää, kymmenen vuoden avioliitto, kaksi lasta, talon rakentamista, yrittäjyyttä ja paljon muuta. Joskus tulee ajateltua, että oliko se tässä?

Inka-Maria     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti