maanantai 30. heinäkuuta 2018

Setelilahja

Juhlista riippumatta tulee usein vietyä lahjaksi rahalahja. Uskon rahalahjan olevan lahjansaajalle mieluinen, koska sen voi käyttää haluamallaan tavalla. Olenkin kyllästynyt laittamaan rahan pelkästään kirjekuoreen ja yrittänyt keksiä vaihtelua perinteiseen ratkaisuun. Näinkin hyvän vinkin eräässä facebook-ryhmässä, jossa oli tehty seteliperhonen. Poimin vinkin talteen, jotta tarpeen tullen voin sen myöhemmin ottaa käyttöön. Vietimmekin sunnuntaina tuplarippijuhlia, joihin pääsin seteliperhosen toteuttamaan.

Seteliperhonen

Setelipaita -ja housut
 
 
Seteliperhonen sopii hyvin tytölle lahjaksi, mutta pojalle piti kehitellä jotain muuta. Yritinkin löytää sopivaa vaihtoehtoa netin syövereistä ja sitten löysin rahoista taitellun paidan ja housut. Ne olivatkin vähän haasteellisempi toteuttaa kuin seteliperhonen. Molempiin tarvittiin kaksi seteliä. Seteli voi olla mikä tahansa, mutta setelin koosta riippuen lopputuloksen koko vaihtelee. Myös lahjan arvo muodostuu käytetyistä seteleistä. Kahdenkymmenen euron seteleistä sai askartelut hyvin näperreltyä ja sopivan arvokkaan lahjan. Halusin setelinäperrykset lahjapakettiin niin ostin niitä varten sopivat kehykset.
 

 
Toivottavasti lahja miellytti lahjansaajiaan. Pientä askaretta joutuu hekin tekemään, että saavat rahat käyttöönsä. Rahat saattavat tarvita myös pientä silitystä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti