keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Eskarilaisen huone koululaisen huoneeksi, osa 1

Vielä on hetki siihen, kun eskarilaisestamme tulee koululainen. Olen luvannut tehdä pienen pintaremontin hänen huoneeseen ennen koulun alkua. Huoneen värisävy on valittu jo syksyllä, oikeastaan odotellaan enää äidin inspiraatiota tyhjentää huone ja alkaa hommiin.
 
Seinien maalauksen lisäksi huoneen kalustusta uusitaan osittain. Puoliparven tilalle tulee 1200mm leveä sänky. Koulupöytä uusitaan. Minulla on mielessä tietynlainen koulupöytä jollaista en ole vielä mistään löytänyt. Nähtäväksi jää, joudunko koulupöydän teettämään vai tuleeko jostain vastaan oikeanlainen pöytä. Eskarilaisen tämän hetken työpöytänä on toiminut Elfa-säilytysjärjestelmä. Se on ollut toimiva, kun pöydän korkeutta on voinut säätää lapsen kasvaessa.
 
Talviaikaan huone on aina täydempi kalusteista kuin kesäaikaan. Kesäaikana kalusteilla on kalustettuna leikkimökki, joten huoneen sisustus on huomattavasti väljempi. Lipaston päällä olevat hyllyt saa jäädä, mutta koulupöydän yläpuolella olevat hyllyt jää pois. Hyllyihin kertyy vain turhaa tavaraa. Ehkä saan mielenrauhan, kun saan huonetta tyhjemmäksi siltäkin osin. Leikkeihin liittyvät kalusteet saavat olla huoneessa niin pitkään, kun niillä leikitään.
 
Alla kuvia tämän hetken tilanteesta, päivitystä tulee, kun inspiraatio iskee :)
 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti