sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi ja vanhat kujeet

Vuosi mennä vierähti ja jälleen kerran menikin melkoisella vauhdilla. Pikakelaus taaksepäin niin ei yhtään ihmetytä, jos alkoi pieni väsymys painaan loppuvuodesta. Kuukauden päästä vuosi, kun aloitin työharjoittelun nykyisessä työpaikassani. Samalla viikolla alkoi sivutoiminen työ parina päivänä viikossa. Pari kuukautta vierähti ja sovimme työnantajan kanssa oppisopimuksesta. Sitten selvityksen alle oppisopimuststo ja sopiva opiskelupaikka. Kesäkuussa ensimmäiset tunnit koululla mallinnusohjelman parissa ja elokuussa opinnot alkoivat vuotta aikaisemmin aloittaneiden aikuisopiskelijoiden kanssa. Oma haasteensa on hypätä mukaan porukkaan, joka on käynyt koulua jo vuoden kauemmin kuin itse. Vauhtiin on päästy ja omalla vauhdilla opinnoissa edetään tästäkin eteenpäin, pari päivää viikossa istutaan koulun penkillä. Tämän lisäksi Sisustusmestan toiminta pyörii ja töitä on riittänyt suunnittelutöiden osalta kiihtyvään tahtiin. Onneksi on kotona toinen osapuoli, joka on pyörittänyt perheen arkea taas oman työnsä ja projektien rinnalla.
 
Uuden vuoden lupauksena olisi hyvä luvata vähän hidastaa vauhtia ja keksittyä taas perheeseen ja normaali arkeen. Toisaalta, aikansa kutakin. On vain hyvä muistaa, että menetettyä aikaa ei saa takaisin.
 
Olen harkinnut, jos voisin suorittaa opinnot loppuun nipistäen viimeisen puoli vuotta. Se tarkoittaa sitä, että katse suunnataan pikapuoliin kohti näyttötyökohteita ja tehdään suunnitelma näyttötöiden suorittamisesta. Onhan tässä vuoden verran aikaa, mutta sovittaen ne tähän kaikkeen muuhun niin aikaa ei ole yhtään liikaa.

Toinen mallinnusharjoitustyö, kaksikerroksinen paritalo.
Pari viikkoa on yritetty ottaa vähän rauhallisemmin niin pikkuhiljaa kädet syhyää tulevien töiden ja projektien kanssa.
 
Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti