maanantai 25. heinäkuuta 2016

Asuntomessut - lastenhuoneet

 
 
En tiedä olenko ainoa, joka on heikkona lastenhuoneisiin. Niitä tuli kilvan valokuvattua vanhimman tyttären kanssa. Etenkin pienten lasten huoneet ovat niin suloisia ja herkkiä. Niissä on usein mahdollisuus leikitellä erilaisilla ideoilla. Lapset kun ovat avarakatseisempia sisustuksenkin suhteen. Toki on hyvä muistaa, että asuntomessukohteet ovat sisustettu messuja varten eikä ne vastaa täysin todellista asuttua kotia. Mutta ovat ne niin kauniita katsella ja niistä löytää hyviä ideoita niin lapset kuin aikuisetkin.
 
 
Tässä kohteessa oli pienille lapsille iso yhteinen huone. Huoneeseen oli valmiiksi kaksi käyntiovea, joten niiden väliin on hyvä lisätä väliseinä missä vaiheessa vain näkee tarpeelliseksi.


 

 Lastenhuoneissa oli käytetty rohkeastikin värejä isompina pintoina tai tehostevärinä.
 
 
Veikkaan, että monen pienen tytön unelmahuone tällä hetkellä on Frozen -teemalla sisustettu huone. Meillä ainakin nuorimmainen kovin ihasteli.
 
 
Esikoulutiensä aloittavan pojan huone. 
 
 
Oikean puoleisen kuvan tapetti on tilattavissa Sisustusmestan kautta. 
Lastenhuoneeseen on kiva suunnitella jotain extraa, jos siihen mahdollisuuksia on. Tässä oli toteutettu oma salamaja parvelle. Erikoisratkaisuissa on kuitenkin tärkeää muistaa turvallisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti